Türkiye’de karasal yayıncılığa yeni bir anlayış geliyor. 2015 senesinden sonra interaktivite özelliği olan DVB-T2 yayın sistemli set üstü alıcıların veya TV’lerin satışını her yerde görmeye başlayacağız. Karasal yayıncılık sisteminin geçmişini ve geleceğini anlattığımız yazılarımızı whitepaper şeklinde yayınlıyoruz.

Türkiye’de Karasal Sayısal Yayıncılık dökümanı ile önümüzdeki günlerdeki değişimi şimdiden değerlendirmeye çalıştık. Umarız sizin için faydalı bir kaynak olup gerçekleştirmeyi planladığınız projeler için bir kılavuz olur. Dökümanı download etmeden önce sizden ricamız aşağıdaki formu doldurmanız; böylelikle sizi Tivilogy hakkındaki yeniliklerden haberdar edebilir ve olası işbirliklerinde sizinle iletişim halinde olabiliriz.

 

[email-download download_id=”8″ contact_form_id=”5938″].

 

 

Share.

About Author

4 yorum

  1. Merhaba,

    Yazılarınız takip ediyorum ve verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Yabancı bir TV üreticisinin Türkiye ofisinde çalışıyorum. DVB-T2 için bir yerel olarak bir sertifikasyon almak gerekli midir?
    Yayınlanan “Türkiye DVB-T2 Alıcı Gereksinimleri” dosyasının biz yabancı üreticiler için İngilizcesini bulmak mümkün müdür?

    Ne yazıkki RTUK’den ilgili kişilere uzun zamandır ulaşmaya çalışıyorum fakat başarılı olamadım.

    Yardımlarınızı rica ederim,
    Aytek Dorken

  2. ebubekir güler on

    merhaba evimde bulunan LCD TV dvb-t destekli ama bu 2. versiyon dvb-t2 farklı bir teknolojimi benim tv destek vermiyor mu şimdi

  3. Serdar Büyükkardeş on

    Merhaba,

    Genelde T kullanımlı diye satılan TV’lerde T2 demod fiyatı arttırdığı için bulunmuyor. Bunu netleştirmek için aldığınız firmanın yetkililerine sorabilirsiniz. Eğer yanlızca T destekli bir cihaz ise, evet, T2 için yeni bir TV almanız gerekir. Ama bunu yapmadan önce marketteki yayılma hızını takip etmenizde fayda var.

  4. Merhaba,

    Elimizde yanlızca RTUK’ün sitesinde bulunan Türkçe spek var maalesef. İngilizce için ayrıca bir çalışma yaptılar mı, bilgimiz yok.

    İyi günler.